Coronamonitor Zeeland

Boodschappenpakket voor wie wel een opkikkertje kan gebruiken

Shampoo, rijst, wasmiddel, frisdrank, snoep, koek en nog veel meer. Dertig huishoudens in de gemeente Hulst die het wel kunnen gebruiken, kregen woensdag een opkikker, een goedgevuld boodschappenpakket; een lieve geste van de familie Mangnus van de Plus-supermarkt in Kapellebrug.

Stichting Hulst voor Elkaar selecteerde de ontvangers van de pakketten. Zij waren vooraf niet op de hoogte gebracht, dus het was voor hen een complete verrassing om Hulst-voor Elkaar-vrijwilliger René van Driel voor de deur te krijgen met de zware doos.

Fijn mensen blij te maken

Silvana en Danny Mangnus van de Plus hielpen woensdagochtend de pakketten in de bus te tillen. Danny: ,,We deden eerder ook al zoiets voor onze Belgische klanten. Wij hebben hier klanten van beide kanten van de grens, dus nu was het hun beurt. Voor ons is het een kleine moeite en het is fijn om mensen blij te maken. Er zijn genoeg mensen die zo'n pakket heel goed kunnen gebruiken.”

Volgens Ellen Verstraten van Hulst voor Elkaar zijn de pakketten een teken om de ontvangers te laten weten dat er aan hun wordt gedacht.

Bron: PZC

Houd u aan de voorzorgsmaatregelen

Houd 1,5 m afstand

Houd 1,5 m
afstand

Was vaker je handen

Was vaker
uw handen

Werk zoveel mogelijk thuis

Werk zoveel
mogelijk thuis


Partners Partners