Coronamonitor Zeeland

Coronavragenuurtje voor Borselse ondernemers

Burgemeester Gerben Dijksterhuis en gedeputeerde Jo-Annes de Bat staan dinsdag 10 november tussen 17.00 en 18.00 uur telefonisch Borselse ondernemers te woord over corona en de gevolgen voor hun ondernemingen. Borselse ondernemers die vragen hebben of hun zorgen willen uiten, kunnen via 0113 238 383 in contact komen met de burgemeester en gedeputeerde.

Burgemeester Dijksterhuis: “We willen graag een extra contactmogelijkheid bieden aan ondernemers uit onze gemeente die getroffen worden door de coronamaatregelen. Vooral in deze tijd is het belangrijk om met elkaar in gesprek te blijven, het contact te onderhouden.” Gedeputeerde De Bat vult aan: “We horen graag welke vragen er leven en hoe wij vanuit gemeente en provincie ondernemers kunnen ondersteunen. Waar nodig verwijzen we hen door naar partners die ze bij een volgende stap kunnen helpen.” 

Het Borselse vragenuurtje is een initiatief vanuit de taakgroep Economie, waarin gemeenten, provincie, Impuls Zeeland, VNO-NCW, Economic Board Zeeland, Arbeidsmarktregio Zeeland, ZLTO en de toeristische sector zich samen inzetten om tot oplossingen te komen voor economische vraagstukken rondom corona. Als de pilot in Borsele bevalt, volgen ook vragenuurtjes in de andere Zeeuwse gemeenten.

Houd u aan de voorzorgsmaatregelen

Houd 1,5 m afstand

Houd 1,5 m
afstand

Was vaker je handen

Was vaker
uw handen

Werk zoveel mogelijk thuis

Werk zoveel
mogelijk thuis


Partners Partners