Coronamonitor Zeeland

Dockwize start met ondersteuningsprogramma voor horecaondernemers

Tweede editie SOS Dockwize, speciaal voor de horeca

De vrijetijdssector, en met name horecaondernemers, worden zwaar getroffen door de coronamaatregelen. Dockwize lanceert daarom een nieuwe editie van het SOS programma, deze keer speciaal voor de Zeeuwse horeca. SOS staat voor snel ondernemers support waarbij een team van experts met de horecaondernemer aan de slag gaat om niet alleen de crisis te overleven, maar er ook sterker uit te komen.


Over SOS Dockwize Horeca

Het SOS programma van Dockwize, editie horeca is een intensief programma waarin Zeeuwse horecaondernemers individueel worden begeleid door een team van experts. Zij geven de ondernemers in korte tijd inzicht in hun huidige situatie, financiële mogelijkheden, geven concrete handvatten en ideeën om de schade te beperken en bouwen samen met de ondernemers aan een positieve toekomst door middel van een concreet actieplan.


Alles onder één dak

“Wat we van ondernemers vragen is tijd, inzet en de wil om kritisch naar hun bedrijf te kijken”, zegt Matthijs Lugtenburg, directeur van Dockwize. “Wij hebben een team van professionals klaar staan die ieder met hun eigen expertise bijdragen aan een toekomstbestendig plan voor de horecaondernemers. En alles onder een dak, dat maakt het wel zo duidelijk in een tijd waar zoveel initiatieven, regelingen en loketten zijn waar je terecht kunt.”


Ook voor acute hulp

Het programma is geschikt voor zowel horecaondernemers die nú op zoek zijn naar (acute) ondersteuning om te zorgen dat ze het hoofd boven water kunnen houden, als ondernemers die willen werken aan de toekomstbestendigheid van hun horecaonderneming. Voor deze editie werkt Dockwize samen met Koninklijke Horeca Nederland (KHN).


Aanmelden

Deelname aan het programma is kosteloos en ondernemers kunnen zich vanaf nu gratis aanmelden via www.dockwize.nl/sos. De eerste groep start donderdag 3 december.

Het SOS programma van Dockwize is tot stand gekomen dankzij steun van provincie Zeeland, ZLM Verzekeringen, de Zeeuwse Verzekeringen, Impuls Zeeland en Rabobank.

Houd u aan de voorzorgsmaatregelen

Houd 1,5 m afstand

Houd 1,5 m
afstand

Was vaker je handen

Was vaker
uw handen

Werk zoveel mogelijk thuis

Werk zoveel
mogelijk thuis


Partners Partners