Coronamonitor Zeeland

Gratis sneltesten corona voor medewerkers met klachten

Wil je zo snel mogelijk weten of je medewerker met klachten het coronavirus heeft? Dat begrijpen we. Je kunt hierdoor een bijdrage leveren aan een veilige werkomgeving én tegelijkertijd zit er niemand onnodig thuis. Meld je aan voor de gratis sneltest voor medewerkers. Deze mogelijkheid wordt aangeboden door een subsidie vanuit het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS).

Arbodienst Medprevent, TIGRA en Spoedtest.nl zijn een samenwerking aangegaan om met een landelijke dekking voor alle werkgevers sneltesten aan te kunnen bieden aan haar medewerkers. Door deze samenwerking kun je gebruikmaken van:

 • Gratis sneltesten
  – Een gratis sneltest voor medewerkers met klachten of medewerkers die een melding hebben ontvangen in de CoronaMelder app;
  – Gevalideerd door het RIVM;
  – Op meer dan 40 locaties in Nederland;
  – Uitslag binnen 30 minuten;
  – Op diverse locaties en (indien gewenst) uit te breiden met een gratis antistofbepaling.
 • Preventieve testen
  Het (structureel) testen van medewerkers wanneer zij geen symptomen hebben. Aangeboden op offertebasis, met optionele gratis antistofbepaling als uitbreiding.

Meer weten over de gratis sneltesten of direct aanmelden?
Iedere organisatie kan gebruik maken van deze mogelijkheid. Je vraagt een vouchercode aan via deze link. Vervolgens deel je deze, samen met een ontvangen instructie, onder je medewerkers en wanneer een medewerker klachten heeft of in contact geweest is met iemand die corona heeft, kan de medewerker een afspraak inplannen en de vouchercode gebruiken. Medprevent, TIGRA en Spoedtest declareren bij het ministerie van VWS. Als werkgever merk je hier niks van. Meer informatie vind hier.

Bron: TLN

Houd u aan de voorzorgsmaatregelen

Houd 1,5 m afstand

Houd 1,5 m
afstand

Was vaker je handen

Was vaker
uw handen

Werk zoveel mogelijk thuis

Werk zoveel
mogelijk thuis


Partners Partners