Coronamonitor Zeeland

Kerstshow met muziek in Bruinisse, maar dan online

Er is eten, er is muziek, er zijn cocktails, er valt wat te winnen en dat alles zonder de deur uit te hoeven: samen met restaurant De Cleenne Mossel organiseert Your Venue, beide uit Bruinisse, een live kerstshow op woensdag 23 december. Die is vanaf 19.00 uur online te volgen via facebook en YouTube.

Bruënaar Frank Polak, artiestennaam Frank Live!, treedt op en hij is host van de show. ,,Ik loop de hele avond rond met de microfoon. Ik neem steeds een kijkje bij chef-kok Nando van As van De Cleenne Mossel om te vragen wat hij aan het maken is. Hij maakt namelijk gedurende de avond kleine gerechtjes voor bij de cocktails die Oyester 44 maakt.” Naast muziek van Frank Live! laat ook Neverband van zich horen.

Verzoeknummers

Het is de bedoeling dat kijkers actief meedoen: ze mogen verzoeknummers aanvragen en tijdens de uitzending worden filmpjes vertoond met ingestuurde teksten om bijvoorbeeld iemand een hart onder de riem te steken. Ook zijn er winacties voor bijvoorbeeld een maaltijdbox voor een online kookworkshop van Nando van As op 22 januari.

Bron: PZC

Houd u aan de voorzorgsmaatregelen

Houd 1,5 m afstand

Houd 1,5 m
afstand

Was vaker je handen

Was vaker
uw handen

Werk zoveel mogelijk thuis

Werk zoveel
mogelijk thuis


Partners Partners