Coronamonitor Zeeland

MKB-noodlijn (088 999 0000) is geopend!

De coronacrisis vraagt al een lange tijd veel van iedereen, zeker ook van ondernemers. De druk op financiën, personeel en ook op je persoonlijke situatie is groot. Je moet 'alle ballen in de lucht houden'.

Invloed van financiële problemen

In de media en in de politiek is veel aandacht besteed aan de coronaregels en eventuele steun voor ondernemers. Maar er is beperkt aandacht uitgegaan naar de soms benarde persoonlijke situatie van ondernemers. De financiële problemen binnen het bedrijf en de toenemende druk om een oplossing te vinden, vraagt veel van je persoonlijk. Het heeft invloed op je gezin, familie of vrienden. Stichting 155 (IMK) in samenwerking met ONL voor Ondernemers hebben daarom een MKB-noodlijn geopend. Zij begrijpen als geen ander dat deze periode enorm veel van een ondernemer vraagt en het perspectief soms ver te zoeken is.

Luisterend oor

Zij staan telefonisch voor ondernemers klaar om een luisterend oor te bieden. Bel 088 999 0000 en krijg direct een professional aan de telefoon die er voor jou als ondernemer is! De lijn is niet bedoeld voor juridische of praktische ondersteuning. Als er psychische problemen zijn wordt er doorverwezen naar bijvoorbeeld de huisarts. Maar waar mogelijk helpen ze graag bij de problemen waar je tegenaan loopt.

Houd u aan de voorzorgsmaatregelen

Houd 1,5 m afstand

Houd 1,5 m
afstand

Was vaker je handen

Was vaker
uw handen

Werk zoveel mogelijk thuis

Werk zoveel
mogelijk thuis


Partners Partners