Coronamonitor Zeeland

Nieuwe versie van posters werken op de bouwplaats en in en om het huis

Samen met het protocol Samen Veilig Doorwerken is postermateriaal verschenen, waarmee je medewerkers bekend kunt maken met richtlijnen voor werken op de bouwplaats en voor werken in en om het huis. Onlangs heeft de Rijksoverheid nieuwe versies hiervan uitgebracht. Gebruik de posters bijvoorbeeld op de bouwplaats of in de bouwkeet. 

Download hieronder de posters.

Poster: Maatregelen op de bouwplaats

Poster: Maatregelen werkzaamheden in en rond het huis

Posters in andere talen

Het postermateriaal is ook uitgebracht in het Engels, Pools, Turk en Roemeens. Je vindt ze op de website van de helpdesk Corona Bouw & Techniek van Volandis. Ook kun je daar allerlei andere handige downloads vinden, zoals infographics, checklists, toolboxen en meer.

#doorbouwers-posters

Naast de posters van de Rijksoverheid heeft Bouwend Nederland ook posters ontwikkeld in het kader van de #doorbouwers-campagne. Ook met deze posters kun je ervoor zorgen dat jouw medewerkers steeds herinnerd worden aan het belang van veilig doorwerken? Hang de #doorbouwers-bouwplaatsposters op op jouw werk! Je vindt ze achter de onderstaande link. Uitprinten – ophangen – klaar! Er is van iedere poster ook een variant waar je eenvoudig je eigen logo aan toevoegt.

Download hier de bouwplaatsposters van de #doorbouwers-campagne

Bron: BouwendNederland

Houd u aan de voorzorgsmaatregelen

Houd 1,5 m afstand

Houd 1,5 m
afstand

Was vaker je handen

Was vaker
uw handen

Werk zoveel mogelijk thuis

Werk zoveel
mogelijk thuis


Partners Partners