Coronamonitor Zeeland

Ondernemer steunen? Adopteer een gordeldier

Sommige ondernemers vallen tussen wal en schip. Dat geldt ook voor Berkenhof Tropical Zoo in Kwadendamme.

Deze dagattractie heeft tot op heden geen gebruik kunnen maken van de regelingen omdat die volgens de bic-code onder de dierentuinen valt. Tegelijkertijd maken ze veel kosten, onder andere voor de verzorging van de dieren en energiekosten (tropische temperaturen).

“Door de coronacrisis zijn ook wij in een bizarre en hele moeilijke situatie terecht gekomen. Van geen vuiltje aan de lucht naar nul inkomsten en een heleboel vragen en vooral bezorgdheid. Bezorgdheid om de gezondheid van onze naasten, onszelf, ons team. Maar ook over ons familiebedrijf en de toekomst. De hulp welke de overheid en de banken hebben beloofd maakt ons hoopvol. Een korte termijn zorg is die om onze dieren.”

Adoptieprogramma

Daarom heeft de Tropical Zoo een symbolisch adoptie programma opgezet in de hoop dat fans van de Zoo willen steunen. Naast het adopteren van een aap, gordeldier, ara of kameleon, is het ook mogelijk de Zoo te steunen door het kopen van een entreekaart, jaarkaart, restauranttegoed of gewoon door een donatie te doen. Kijk op https://tropicalzoo.nl/nieuws-en-agenda/de-adoptie-wall-of-fame.

Houd u aan de voorzorgsmaatregelen

Houd 1,5 m afstand

Houd 1,5 m
afstand

Was vaker je handen

Was vaker
uw handen

Werk zoveel mogelijk thuis

Werk zoveel
mogelijk thuis


Partners Partners