Coronamonitor Zeeland

Blijf je aan de afspraken houden!

Vanavond werd in de persconferentie van de Rijksoverheid bekend gemaakt dat de lockdown wordt verlengd met minstens 3 weken. Wat betekent de inhoud van de persconferentie voor het werk in de bouw- en infrasector?

De persconferentie op 12 januari leidt niet tot aanpassingen van de huidige maatregelen en het protocol voor de bouw- en technieksector. We mogen dan ook blijven doorwerken, dankzij de afspraken die we als sinds het begin van de pandemie hebben gemaakt.

Houd je aan de afspraken!

Het is van groot belang dat we ons blijven houden aan de afspraken. Hier ligt een grote verantwoordelijkheid voor jou als werkgever en werknemer. Houd altijd minimaal 1,5 meter afstand, ook in de keet. Werk thuis, tenzij het echt niet anders kan.

Vragenuurtje voor coronaverantwoordelijke

Het volgen van de regels blijft een grote uitdaging voor elk bedrijf en zijn werknemers. Dit onderstreept het belang van een coronaverantwoordelijke binnen elk werk die ondersteunt met concrete oplossingen voor het veilig uitvoeren van het werk en het naleven van de regels. Ben jij een coronaverantwoordelijke? Maak gebruik van de checklists met handige tips en van de infographics voor het werken in binnenruimten en bij particulieren.

Vragen? Stel ze aan de deskundigen van de Helpdesk Corona Bouw & Techniek. Zij geven je donderdag 14 januari van 14.30 - 15.30 uur tijdens een online Teams-sessie antwoord. Meld je hier aan.

 

Bron: BouwendNederland

Houd u aan de voorzorgsmaatregelen

Houd 1,5 m afstand

Houd 1,5 m
afstand

Was vaker je handen

Was vaker
uw handen

Werk zoveel mogelijk thuis

Werk zoveel
mogelijk thuis


Partners Partners