Coronamonitor Zeeland

Veiling met bijzondere kavels om Goese kroeg te steunen

Om hun sponsor en een van hun favoriete kroegen een handje te helpen, hebben de spelers van Kloetinge 7 een online veiling op touw gezet. Met daartussen een paar bijzondere kavels.

Tweehonderd euro is bijvoorbeeld op moment van schrijven geboden op een avondje in de whirlpool mét bediening van Joey Aertssen, de eigenaar van café Jack’s in de Goese binnenstad. Zijn kroeg is al maanden dicht. Dat kunnen de spelers van het voetbalteam maar moeilijk verkroppen. En dus zetten ze de veiling op poten, legt Christiaan Bos namens hen uit. ,,We willen Joey helpen. Hij staat altijd voor ons klaar en nu willen wij wat voor hem terug doen.”

Normaal gesproken hadden ze met zijn allen op Oudjaarsdag in het café wat gedronken. Dat maakt donderdag plaats voor een digitale borrel. Op die dag loopt ook de veiling om 17.00 uur op zijn einde. En is duidelijk wie er een jaar lang döner bij een Goese grillroom kan gaan eten en bij wie de spelers van Kloetinge 7 aan de slag gaan als klusteam.

Voor Kerst haalde Lennart Zweemer, eveneens speler van het team, ook een opmerkelijke stunt uit. Hij liep een halve marathon op zijn balkon om Sportpub Goes te steunen.

Bron: PZC

Houd u aan de voorzorgsmaatregelen

Houd 1,5 m afstand

Houd 1,5 m
afstand

Was vaker je handen

Was vaker
uw handen

Werk zoveel mogelijk thuis

Werk zoveel
mogelijk thuis


Partners Partners